Skip to main content
Resor rika på innehåll med guide. Låt livet blomma...

Baskien, Galicien & Kantabrien med pintxos, vin och pilgrimer

Havsbukten San Sebastian Spanien
Bild: Vy över San Sebastian. Foto: Dario Garrido
Jättespindeln Maman Guggenheim-museet Bilbao
Bild: Jättespindeln Maman Guggenheim-museet i Bilbao.
Katedralen Santiago de Compostela Spanien
Bild: Katedralen i Santiago de Compostela. Foto: Peter Olséni
Jeff Koons jättelika hundvalp utanför Guggenheim Bilbao
Bild: Jeff Koons jättelika hundvalp utanför Guggenheim-museet. Foto: Peter Olséni
Vinodlingar Getaria till baskiska vinet txakoli Spanien
Bild: Vinodlingar vid Getaria som ger druvor till det baskiska vinet txakolí.
Pris från:
17 995:-
Dagar:8
Guide, whispers, flyg till Bilbao & från Porto inkl flygskatter, bussresor i Spanien, logi i 2-bäddsrum med dusch/wc (2 nätter i San Sebastián, 1 Bilbao, 1 Santilla del Mar, 1 León, 2 Santiago de Compostela), 7 frukostar, 4 luncher med vin, 3 middagar med vin, 2 vinprovningar, utflykt till Getaria, båttur Santander, inträde till Museo Guggenheim, inträde o lokalguide till La Santa Cueva i Covadonga, guidad stadspromenad i Bilbao, stadsrundturer m lokalguide i San Sebastián och Santiago de Compostela.
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Spanien men ändå inte Spanien. Strävan efter självständighet ligger djupt rotad i den baskiska själen. Baskerna, liksom galicierna, värnar om sitt urspung, det egna språket och gamla traditioner. Med start i Baskien "tecknar vi ett porträtt" av norra Spanien, ett land i landet. Två nätter i San Sebastián - Spaniens fashionablaste badort och gastronomins högborg, inleder vår resa. Vi testar det baskiska köket, ansett som Spaniens bästa, och vi möter Bilbao med det fantasieggande Guggenheim-museet. Genom Kantabrien reser vi till keltiska Galicien. Vi provar vin och äter gott. Storslagna naturupplevelser, idylliska bergsbyar och historiska platser kantar vår väg. Vi avslutar i den berömda pilgrimsstaden Santiago de Compostela.

Kortprogram
Dag 1 Flyg till Bilbao. Buss till San Sebastián.
Dag 2 Utflykt till Getaria. Vinprovning. Stadsrundtur lokalguide San Sebastián.
Dag 3 Buss till Bilbao. Stadspromenad och besök Museo Guggenheim.
Dag 4 Buss till Santillana del Mar. Båttur i Santander.
Dag 5 Buss till León via Picos de Europa. Guidat besök i Covadonga.
Dag 6 Buss till Santiago de Compostela. Vinprovning Bierzo. Besök i O Cebreiro.
Dag 7 Stadsrundtur med lokalguide i Santiago de Compostela.
Dag 8 Buss till Porto. Flyg hem.


Fantastiskt hotellerbjudande i samband med flygresa! Läs om vårt hotellerbjudande i Göteborg, Malmö och Stockholm. 

Sök resa

Ingår & tillägg

I priset ingår

 • Guide
 • Whispers
 • Flyg till Bilbao och från Porto inkl flygskatt
 • Bussresor i Spanien
 • Logi i 2-bäddsrum med dusch/wc (2 nätter i San Sebastián, 1 i Bilbao, 1 i Santilla del Mar, 1 i León, 2 i Santiago de Compostela)
 • 7 frukostar 
 • 5 luncher med vin 
 • 2 middagar med vin  
 • 2 vinprovningar
 • Stadsrundturer med lokalguide i San Sebastián och Santiago de Compostela
 • Stadspromenad i Bilbao
 • Inträde o lokalguide till La Santa Cueva i Covadonga
 • Utflykt till Getaria
 • Båttur i Santander
 • Inträde till Museo Guggenheim

Tillägg

 • Enkelrum 2.750 kr
 • Avbeställningsskydd 800
 • Matlagningskurs 60 € (ca)

Dagsprogram

Dag 1 Flyg till Bilbao-San Sebastián
Mitt på dagen räknar vi med att landa i Bilbao, där buss väntar på att ta oss vidare till eleganta San Sebastián. Här ska vi bo två nätter på 4-stjärniga Hotel Silken Amara Plaza. Eftermiddagen är fri att upptäcka på egen hand – säkert lockar ett dopp i Atlanten efter en dag på resande fot. Gemensam middag. Ca 10 mil med buss.

Dag 2 Utflykt & San Sebastián
På förmiddagen gör vi ett besök på en genuin vinbodega för att prova det lätt mousserande baskiska vinet txakolí, som vanligen dricks som aperitif. Vår värd berättar mer. Vi fortsätter ett kort stycke och kommer strax till den idylliska fiskebyn Getaria, där såväl den store modeskaparen Balenciaga som den förste världsomseglaren växte upp. På höjderna runt byn växer druvorna som blir till regionens vin. Vi gör en promenad och kanske passar du också på att ta ett dopp i havet? Efter en god fisklunch vänder vi åter till San Sebastián.

Ackompanjerade av en lokalguide bekantar vi oss under eftermiddagen med San Sebastián, eller Donostia, som staden heter på baskiska. Denna tjusiga badort har ett fabulöst läge vid en halvmåneformad bukt flankerad av två bergstoppar med en ö i mitten. Vi strosar på strandpromenaden som löper längs med La Concha, den största av stadens tre sandstränder. Den tjusiga viktorianska arkitekturen påminner om att San Sebastián sedan slutet på 1800-talet varit ett populärt tillhåll för societeten. Vi fortsätter in i Parte Vieja, gamla stan. Restaurangtäta gränder omger det vackra arkadförsedda torget Plaza de la Constitución, som tidigare användes som tjurfäktningsarena. Ett myller av pintxosbarer lockar med baskiska tapas, pintxos. Maten är central i San Sebastián – i staden finns fler Michelinstjärnor än på någon annan plats i världen!
 

En av dagarna i Baskien finns det möjlighet att delta i en baskisk matlagningskurs. Med professionell handledning tillreder vi traditionell baskisk mat med lokala råvaror och lär oss mer om det moderna spanska köket. Kan man tänka sig en godare måltid? (Ca 3 h, OBS! Föranmälan krävs - tillägg ca 60 €). Ca 5 mil.

Dag 3 San Sebastián-Bilbao/Santander
Efter frukost lämnar vi San Sebastián för Bilbao. Vi inleder i den medeltida kärnan, Casco Viejo. Här ståtar katedralen Santiago och här finner vi också, Mercado de la Ribera, Spaniens största saluhall. Gemensam lunch.
 
Längs med floden Nervión promenerar vi bort till det spektakulära Guggenheim-museet, som när det invigdes 1997 blev starten för Bilbaos pånyttfödelse med satsningar på ny spännande arkitektur.  Den avantgardistiska byggnaden, vars fasad är täckt av titan, är ritad av den amerikanske arkitekten Frank Gehry och ska leda tankarna till en blomma eller ett skepp. Utanför "vaktar" Jeff Koons jättelika hundvalp med en päls av blommor. Vi tar del av museets fina samlingar av modernistisk och samtida konst.

Efter incheckning på 4-stjärniga Barceló Bilbao Nervión, beläget mitt i centrum, är eftermiddagen fri för egna strövtåg. Ca 10 mil.

Dag 4 Bilbao-Santillana del Mar via Santander
Efter frukost lämnar vi Bilbao och beger oss västerut. Baskien övergår i Kantabrien och vi närmar oss hamnstaden Santander, en av Spaniens första turistorter, belägen vid en vacker bukt. Med bussen gör vi en kort tur genom stadens nobla delar. För en stund byter vi därefter färdmedel och gör en båttur till andra sidan av den tjusiga Santanderbukten. Vi lägger till vid stranden El Puntal, där en läcker strandlunch väntar.
 
Vår resa går vidare västerut och vi kommer snart till pittoreska Santillana del Mar, som anses vara en av Spaniens vackraste städer. Här ska vi bo på 4-stjärniga Hotel San Marcos. Kullerstensgränder och gamla hus i gyllene sten pryder staden, som växte upp kring klostret La Colegiata, en viktig vallfartsort. Ca 13 mil.
 
Dag 5 Santillana del Mar-Picos de Europa-León
Vi tar oss längre in i Kantabrien och kommer på förmiddagen till det väldiga bergsmassivet Picos de Europa, Europas största nationalpark, som har en fantastisk flora och fauna. Ackompanjerade av de ståtliga vyerna överger vi Kantabrien för Asturien. Via byn Arenas de Cabrales, känd för sin blåmögelost, kommer vi till Covadonga. År 722 besegrade här en liten skara män ledda av den västgotiske krigaren Pelayo, som blev kung över Asturien, en betydligt större morisk här. Detta blev starten för den kristna återerövringen av den iberiska halvön.

Vi ser Pelayos grav, som finns i en grotta omgjord till helgedom, och får även tillfälle att titta in i basilikan som står på platsen för den historiska segern. Efter en gemensam lunch sätter vi kurs mot León, som i egenskap av huvudstad i kungariket León spelade en viktig roll under "reconquistan". Vi checkar in på centrala, 4-stjärniga Sercotel Alfonso V och gör därefter en promenad till den magnifika spansk-gotiska katedralen, berömd för sina färgstarka glasmosaiker. Ca 30 mil.

Dag 6 León-Santiago de Compostela
På förmiddagen kommer vi in i det bergiga Bierzo (DO), som på kort tid blivit ett av Spaniens hetaste vindistrikt. Bierzo är främst känt för sina röda viner – under ett besök på en bodega smakar vi på några av de kraftfulla, mörka vinerna. Färden går därefter vidare till den måleriska pilgrimsbyn O Cebreiro. Av många pilgrimer anses sträckan hit vara den vackraste på hela pilgrimsleden. Vi besöker byns 800-talskyrka, där ett under sägs ha ägt rum, och gör även en promenad upp till ett av många viktiga kors som ger skydd och lycka åt alla pilgrimer.

Efter en god lunch fortsätter vi vår resa genom Galicien, vars gröna böljande landskap för tankarna till Irland. Tidig kväll räknar vi med att vara framme i Santiago de Compostela, där vi ska bo två nätter på centralt belägna Hotel Gelmirez. Ca 37 mil.

Dag 7 Santiago de Compostela
Efter Rom och Jerusalem var Santiago de Compostela medeltidens viktigaste vallfartsort och besöktes bl a av den heliga Birgitta. Årligen vandrade en halvmiljon pilgrimer hit. Legenden berättar att stoftet av Jesus lärjunge Jakob fördes till Galicien, där man 813 fann hans kvarlevor i Santiago de Compostela, och uppförde en basilika till hans ära. På platsen för denna ståtar idag en praktfull katedral, påbörjad på 1000-talet. Framför breder det vackra torget Praza do Obradoiro ut sig. Vår lokalguide visar oss runt. Vi närvarar också vid den högtidliga pilgrimsmässan och har därefter gott om tid att på egen hand utforska denna historiska världsarvsstad. Kvällens middag är extra påkostad och serveras på en restaurang vid katedralen.
 
Dag 8 Santiago-Porto-flyg hem
Parallellt med Galiciens vilda och vackra kust går färden mot den portugisiska gränsen och vidare i riktning Porto, portvinets vackra hemstad. Handeln med Portugals nyfunna kolonier och vinhandeln med England inbringade från 1400-talet och framåt stora rikedomar, vilket gjorde det möjligt att försköna staden. Vår tid är begränsad, varför vi åker direkt till flygplatsen. Under senare delen av kvällen beräknas vi vara åter i Sverige. Ca 23 mil med buss.

Bra att veta

Valuta: Euro

Kommentarer

2018

Välkomponerad resa som på ett utmärkt sätt täckte Nordvästra Spanien. Bra centralt belägna hotell med variation men alltid bra nivå. Varierade måltider allt från finmat till lantliga rätter men alltid av god kvalitet. Martin ledde gruppen på ett fast men otvunget sätt. Synnerligen påläst rörande historia, konst, arkitektur, politik m.m. Guidningen i bussen var precis lagom detaljerad och Martins kunskaper gjorde att det blev varierat och intressant. En lättsam och humoristisk stil gjorde att alla kände sig väl omhändertagna. /Betyg resan 5, guiden 5 /Göran

TACK för en fantastisk resa som gav mersmak! Martin Törnebohm får 5+. Mycket duktig, påläst och trevlig. Dessutom så omtänksam och månade om hela gruppen! /Betyg resan 5, guiden 5 /Elisabeth

Mycket bra med blandat upplägg. Guiden Martin - Påläst och kunnig. Mycket trevlig /Betyg resan 5, guiden 5 /Anonym

Guiden Martin - Kunnig, humoristisk, serviceminded /Betyg resan 5, guiden 5 /Anonym

Intressant resmål. Fantastiska upplevelser. Inte så överbefolkat med turister. Mycket bra hotell. Mycket bra mat. Martin är mycket påläst. Som en levande uppslagsbok. Stor bredd på sitt kunnande. Stort engagemang för gruppen. Alla blev sedda. Humoristisk och lättsam. Ordning och reda. Ger stort förtroende. /Betyg resan 5, guiden 5 /Lennart

En resa med väl blandat innehåll som gav mersmak. Guiden Martin var mycket kunnig och med stort engagemang. Fantastisk förmåga att entusiasmera och sprida glädje i gruppen. /Betyg resan 5, guiden 5 /Bengt

Resan var helt toppen, välplanerad med många upplevelser! Kunde inte varit bättre! Guiden Lena var helt underbar! Så påläst och så mån om oss resenärer! /Betyg resan 5, guiden 5 /Göran

Suverän blandning av natur och kultur. Lena (guiden) var fantastisk, kunnig, ambitiös och vänligt omhändertagande. /Betyg resan 5, guiden 5 /Eva

Mycket nöjd, vet inte vad som skulle vara bättre. Har varit på ganska många resor, men bättre guide än Lena Persson har vi aldrig träffat. /Betyg resan 5, guiden 5 /Ann-Kristin

Proffsigt! Allt fungerade som planerat. Lena Persson var påläst, kunnig och kunde svara på frågor utöver själva programmet. /Betyg resan 5, guiden 5 /Eva

Blev positivt överraskad av både innehåll. upplägg, guide och natur samt kultur. Guiden Lena - Mycket kunnig, trevlig, humoristisk och seriös. Somnade nästan inte någon gång under hennes berättelser under bussturerna.  /R5 G5 /Lisbeth

Kanske lite för många bussresor - dock vill jag inte ha varit utan ett enda av resmålen. Guiden Lena - Kunnig: Historia, politik, ekonomi, kultur. Vilket hon förmedlade pedagogiskt med upprepning på rätt ställe under resan. Dessutom fixade hon och repeterade och fanns tillgänglig - bästa guide jag mött. /Betyg resan 5, guiden 5 /Maija

Stor variation på både natur och storstad kontra landsbygd. Förväntningarna överträffades. Guiden Lena - Hur bra som helst! Lena P har tidigare överösts av lovord och jag kan bara instämma. Lärde oss t o m ett nytt ord. Bra jobbat Lena! /Betyg resan 5, guiden 5 /Monica

Kunnig, påläst och tydlig guide (Lena). Trevligt bemötande! /Betyg resan 5, guiden 5 /Anonym

Fina arrangemang. Allt klaffar perfekt. Den bästa guide jag någonsin haft. Bestämd, kunnig, vältalig och underbart trevlig. Kan inte bli bättre. /Betyg resan 5, guiden 5 /Gunilla

En resa som jag tänkt på under en längre tid och som ni hade. Förväntningarna besannades. Bra program, bra hotellstandard och goda/trevliga luncher/middagar. Jag rekommenderar gärna resan till andra och jag åker gärna med er fler gånger. Lena var en fantastisk reseledare som kunde möta och bemöta oss alla, i medvind och motgång, på ett professionellt sätt. /Betyg resan 5, guiden 5 /Anita

Mycket bra upplägg med intressanta platser och lagom mycket program respektive egen tid. Guiden Martin - Mycket bra - lugn, säker och rolig. /Betyg resan 5 guiden 5 /Anonym

Mycket nöjd med resan. Martin (guiden) var mycket bra och påläst. Svarade alltid på våra frågor. Precis lagom, det har hänt mej att det varit förmycket och då har man inte tid att smälta informationen. /Betyg resan 5, guiden 5 /Kerstin

Vi kom till en intressant och för oss ganska okänd del av Spanien. Resan gick genom otroligt vackra landskap och spännande platser. Martin var mycket kunnig och proffsig. Berättade engagerat om historia och människor /Betyg resan 5, guiden 5 /Anonym

2017

Vi, min man Göran och jag är väldigt nöjda med resan. Guiden Martin Törnebohm var toppen. Kunnig och intressant att lyssna på samt väldigt hjälpsam och humoristisk. /Betyg resan 5, guiden 5/ Anne-Marie Fagerlund

Martin var väldigt trevlig med mycket humor och förmedlade precis lagom med fakta. /Betyg resan 5, guiden 5/ Anonym

Fina hotell. God mat. Trevlig och duktig chaufför. Bra guide (Lena P). Inte så långa bussfärder med regelbundna avbrott. Guiden - Duktig. Omsorgsfull. Kunnig. Berättade om Nordspaniens historia och utveckling. Intressant. /Betyg resan 5, guiden 5 /Anonym  

Ja en härlig resa på alla sätt. En av de roligaste vi gjort med Jörns. Trevliga medpassagerare, bra upplägg o inte minst en mycket engagerad o bra guide. Tack Lena. Bra ordning o reda på både oss o allt annat. Låg steget före vilket vilar på erfarenhet o kunskap. /Betyg resan 5, guiden 5 /Eva Lundberg

Vackert landskap. Sevärda städer och byar. Varierande program. Trevliga medresenärer. Whispers en mycket positiv erfarenhet. Uppskattar centralt belägna hotell. Bra att inte alla måltider ingick, och fler luncher än middagar. Bra att vin ingår i måltiderna. Lite stressigt ibland i samband med incheckningen på nytt hotell. Lena Persson är en superguide. Mycket engagerad och kunnig inom många områden. Ett stort plus att hon ringde runt till deltagarna innan resan för eventuella frågor. Vidare att svar på fråga från resenär under resan gavs till samtliga. /Betyg resan 5, guiden 5 /Anonym

Resan var mycket innehållsrik. Vi såg vacker natur och många små platser man inte skulle ha hittat till på egen hand. När vi åkte hem var huvudet fullt av bilder från vackra platser. Guiden Lena - Hon hade ett fantastiskt engagemang, såg alla och var mycket trevlig. Eftersom många blev sjuka på resan hade hon en tuff uppgift. Jag uppskattar särskilt att logistiken fungerade så bra, vilket säkert beror på Lenas förarbete. Det fungerade smidigt med incheckning på hotellen och restaurangerna var alltid redo för oss. Det märktes att Lena är väldigt duktig på att skapa relationer med alla på plats, från minsta tobakshandel till största hotell och vinodlare. /Betyg resan 5, guiden 5 /Anonym

Variationsrikt innehåll. Fin totalupplevelse. /Betyg resan 5, guiden 5 /Ulf Rehme

Kunnig, omtänksam, vänlig (Lena). /Betyg resan 4, guiden 5 /Anonym

Lena var fantastisk. Cool, påläst, informerad o kunnig. Hade kontroll! /Betyg resan 5, guiden 5 /Ulla Hjelmquist

Innehållet, boendet, maten av högsta klass! Guide (Lena P) av absolut toppklass! Kunnig, trevlig, omtänksam /Betyg resan 5, guiden 5 /Hans Öberg

Omväxlande, många hotellbyten men det fungerade bra. Kul och kunnig (Lena). /Betyg resan 5, guiden 5 /Thomas Lunden

Väl organiserat. Mycket ingår i priset. God mat o vin. /Betyg resan 5, guiden 5 /Anonym

Intressant att besöka andra delar av Spanien än dom vanliga turistmålen. Fantastiskt vackert och grönt landskap, och fina städer. Spanien är så mycket mer än dom flesta tror. Hoppas ni planerar nya resor även till andra delar av landet. /Betyg resan 5, guiden 5 /Anonym

Mycket intressanta saker att se och uppleva, god mat och dryck och trevligt umgänge. Utmärkt chafför. Guiden Martin T - Kunnig och gav lagom med info. Tog hand om oss och var humoristisk och hanterade våra egenarter och små kriser på ett lugnt sätt. /Betyg resan 5, guiden 5/ Anonym

Guiden Martin - Trevlig, kunnig, professionell, mycket bra. /Betyg resan 5, guiden 5 /Anonym

2016

Hög kvalitet på alltihop. Reser för 4:e gången, hittade er på nätet första gången när jag letade efter ett specifikt resmål och är mycket nöjd med de resor jag/vi gjort med er. /Betyg resan 5, guiden 5 /Cecilia Olausson

En av de bästa resor vi gjort! Mycket påläst ,trevlig, lättsam och humoristisk (guiden Martin T). /Betyg resan 5, guiden 5 /Christer Petersson

Programinnehållet mycket varierande och intressant. Fantastiskt att resa genom de olika regionerna. Intressanta rundvandringar som även gav orientering för eget strosande och möjlighet att få röra på sig mellan bussfärderna. (Guiden Martin) Påläst och bred i kunskap. Välorganiserad och skapade härlig stämning med humor och omsorg. Vaken för gruppens behov och önskemål. Busstransporterna gick fort genom guidens berättande. Dessutom var samtliga lokala guider väldigt kunniga, engagerade och trevliga att lyssna på. /Betyg resan 5, guiden 5 /Anne-Gerd Karlsson

En fantastisk resa! Intressant, omväxlande och bred i sin omfattning. Guiden (Lena P) mycket bra och kunnig. /Betyg resan 5, guiden 6 /Anonym

Vi gillar Jörns resor - välplanerade - håller vad de lovar i programmet - god mat - trevliga resenärer. /Betyg resan 5, guiden 5 /Irma Ryden

2015

Lena är proffsig, kunnig, omtänksam, behaglig reseledare. Var rädd om henne. Betyg resan 5, guiden 5 /Anonym

Bra utvalda stopp och upplägg med mattider. Lena var en mycket påläst, engagerande guide som tog väl hand om oss. Trevliga och duktiga chaufförer. Betyg resan 5, guiden 5 /Anonym

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
1/5Göteborg, LandvetterBaskien, Galicien & Kantabrien (fr Göteborg), 8 d
Guide: Lena Persson
617 995:-BokaMer information
1/5Köpenhamn, KastrupBaskien, Galicien & Kantabrien (fr Köpenhamn), 8 d
Guide: Lena Persson
Mer än 817 995:-BokaMer information
1/5Stockholm, BrommaBaskien, Galicien & Kantabrien (fr Stockholm), 8 d
Guide: Lena Persson
317 995:-BokaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
28/8Göteborg, LandvetterBaskien, Galicien & Kantabrien (fr Göteborg), 8 d
Guide: Lena Persson
Mer än 818 350:-BokaMer information
28/8Köpenhamn, KastrupBaskien, Galicien & Kantabrien (fr Köpenhamn), 8 d
Guide: Lena Persson
Mer än 818 350:-BokaMer information
28/8Stockholm, ArlandaBaskien, Galicien & Kantabrien (fr Stockholm), 8 d
Guide: Lena Persson
Mer än 818 350:-BokaMer information

Hotell

Hotellrum Hotel Barcelo Bilbao

Barcelo Hotel Nervión, Bilbao

Barcelo Hotel Nervión i Bilbao.
Resturang Hotel Gelmierez

Hotel Gelmírez, Santiago de Compostela

Hotel Gelmírez i Santiago de Compostela.
Utsida Hotel San Marcos

Hotel San Marcos, Santillana del Mar

Hotel San Marcos i Santillana del Mar.
Lobby Hotel Silken Amara Plaza

Hotel Silken Amara Plaza, San Sebastian

Hotel Silken Amara Plaza ligger ca 1 km från centrum i San Sebastian.
Fasad Hotel Sercotel Alfonso V

Sercotel Alfonso V, Leon

Sercotel Alfonso V , beläget i centrala León.

Resekalender

20/12Costa Tropical - julfirande 1 (fr Göteborg), 8 dfrån 12 295:-
20/12Costa Tropical - julfirande 1 (fr Köpenhamn), 8 dfrån 12 295:-
20/12Costa Tropical - julfirande 1 (fr Stockholm), 8 dfrån 12 295:-
20/12Costa Tropical - julfirande (fr Göteborg), 8 dfrån 12 295:-
20/12Costa Tropical - julfirande (fr Köpenhamn), 8 dfrån 12 295:-
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Regnskogfondet logo
 • SRF logo