Vald resa

Destination:

Mallorca - lyxigt & genuint (fr Stockholm), 7 d

Period:

13 - 19 oktober 2020

Avresa:

Stockholm, Arlanda, Avresetid 08:00. Beräknad ankomst 11:40.

Hemresa:

Palma de Mallorca, Avresetid 11:50. Beräknad ankomst 15:30.

Inkluderat i resan:

Guide, whispers, flyg till Palma t/r inkl flygskatt, bussresor på Mallorca, logi i 2-bäddsrum med dusch/wc (6 nätter i Illetes), 6 frukostar, 4 middagar (4 rätter), 1 vinprovning med tilltugg, underhållning på hotellet, inträde katedralen i Palma, klostret Real Cartuja de Jesús de Nazaret inkl kort pianokonsert, gården Els Calderes och Drakgrottorna, stadsrundtur i Palma, lokalguider i Palma och Valldemossa, utflykt med besök på marknad och Pollenca, utflykt Valldemossa med konsert, utflykt Els Calderes och Drakgrottorna.

Klimatinformation:

Beräknat klimatpåverkan per resenär är 0,77 ton koldioxid. På denna resa väljer du till att göra klimatkompensering. Vi har gjort det enkelt att boka till klimatkompensering för just denna resa som ett tillval per resenär. Läs mer om vårt klimat- och miljöarbete »

Grundpris:

16 295:- per person

Rum:

1 x Dubbelrum
2 x Enkelrum , +2 600:- per rum

Hjälp

Viktig information

Var god kontrollera att stavningen av ditt namn överensstämmer med hur det stavas i passet. 1-2 veckor före avresa skickar vi ut information om flygresan samt flygbekräftelse. Vi reserverar oss för ändringar av flygtider, flygskatt och ändringar i programmet.

Tänk på att meddela oss om du är allergisk eller har särskilda önskemål om maten som ingår i resan. Du måste ha giltigt pass vid resa utanför Norden. Kontrollera ditt försäkringsskydd för stöld och olycksfall. Ett EU-kort är bra att ha med på resa utomlands, beställ hos Försäkringskassan 0771-524524. Våra resevillkor finner du på vår hemsida www.jorns.se.

Våra öppettider är vardagar 09-17. Vid akuta, mycket brådskande ärenden efter kontorstid kan du ringa vår jour 0707-784 787.