Vald resa

Destination:

Dalhalla (m Kristina från Duvemåla), Dalarna & Värmland, 5 d

Period:

10 - 14 augusti 2022

Inkluderat i resan:

Guide, whispers, resa med helturistbuss, logi i 2-bäddsrum m dusch/wc (1 natt Arvika, 3 Falun), 4 frukostar, 1 lunch (dag 2), 4 middagar, inträde och guidning Rackstadmuseet, Zorngården, Carl Larsson-gården och Klässbol Linneväveri, inträde Rottneros park, besök med guidning på Sahlströmsgården, besök vid Falu gruva och Dalahästtillverkare i Nusnäs

Klimatinformation:

Beräknat klimatpåverkan per resenär är 0,11 ton koldioxid. På denna resa väljer du till att göra klimatkompensering. Vi har gjort det enkelt att boka till klimatkompensering för just denna resa som ett tillval per resenär. Läs mer om vårt klimat- och miljöarbete »

Grundpris:

7 375:- per person

Rum:

  • Dubbelrum
  • Enkelrum

Hjälp

Viktig information

På teaterresor har vi en förhöjd anmälningsavgift. OBS! Biljetter till Dalhalla går ej att återlämna, varför utlägg för dessa ej återbetalas vid avbokning.

På våra bussresor har vi platsbokning i bussen (undantag kan förekomma). Vi förbehåller oss rätten att ändra platsplaceringen. På resor kan anslutning ske med liten buss, personbil eller taxi. Alla hemkomsttider som anges är preliminära cirkatider och förseningar kan uppstå.

Tänk på att meddela oss om du är allergisk eller har särskilda önskemål om maten som ingår i resan. Kontrollera ditt försäkringsskydd för stöld och olycksfall. Våra resevillkor finner du på vår hemsida www.jorns.se.