Dagsturer

Att resa kräver inte övernattning – man hinner med mycket på en dag. Många väljer våra dagsturer för att man tycker att det är skönt att vara hemma igen till kvällen, andra ser det som ett komplement till våra flerdagsresor – oavsett skäl är du välkommen med!

JÖRNS dagsturer är en mångårig tradition. Sevärdheter och evenemang är väl utvalda, liksom våra måltidsställen. I de flesta resorna ingår det förmiddagskaffe med smörgås, lunch med måltidsdryck och eftermiddagskaffe med dopp.

Med på resan finns alltid en JÖRNS-guide för att resan ska få största möjliga innehåll. Liksom på våra övriga bussresor har vi bestämda platser i bussen och ju tidigare man anmäler sig desto större är chansen att få sina önskemål tillgodosedda! Priset på de olika resorna varierar liksom resornas innehåll.

Fredriksdals julmarknad

Vi inleder dagen med kaffe och smörgås på Tommarps Kungsgård. Vår tur fortsätter till Skånska Stearinfabriken, som är kunglig hovleverantör. Här kan man köpa julklappar till nära och kära. Vi reser vidare till Åbergs Krukmakeri, där det finns både bruksföremål ....Läs mer »
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Regnskogfondet logo
  • SRF logo