Dagsprogram

  • Dag 1: Malmö-Göteborg, Mamma Mia! The Party

    På morgonen börjar vi färden upp mot Västkusten, vi gör ett fikastopp innan vi slutligen når Göteborg. Vi beger oss till Rondo som numera är en grekisk taverna, där väntar Mamma Mia! The Party och en härlig trerätters medelhavsmeny. Vi bor centralt på Comfort Hotel Göteborg (12/12, 23/4) som dessutom har stans bästa utsikt över Göta Älv. På avgången 29/1 bor vi på Scandic Crown, som ligger ett stenkast från Centralstationen i Göteborg. Ca 27 mil.

    På vår resa 23/4 kommer vi gå på kvällsföreställningen av Mamma Mia! The Party. Vi kommer därför ha den guidade stadsrundturen när vi kommer fram till Göteborg för att kunna få lite längre sovmorgon på avresedagen. 

  • Dag 2: Göteborg-Malmö

    Efter en god hotellfrukost ger vi oss ut på en guidad stadsrundtur som bl a tar oss förbi “Feskekôrka” - den berömda fiskhallen, och Operan. Vi beger oss sedan hemåt, på vägen stannar vi till på Bräutigams Marsipan, som tillverkat chokladpraliner och marsipan i över 150 år. Med eller utan sötsaker i bagaget fortsätter vi så färden mot Skåne. Ca 27 mil.

    Spårvagn i Göteborg