'Mamma Mia! The Party' i Stockholm, 3 d

MAMMA MIA! The Party. Foto: Mats Bäcker
MAMMA MIA! The Party. Foto: Mats Bäcker
MAMMA MIA! The Party. Foto: Mats Bäcker
Foto Agneta Pettersson Studeny

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt! Från musikaluppsättningar på världens stora scener och Hollywood tar MAMMA MIA! nu steget in på Restaurang Tyrol på Gröna Lund! Den grekiska tavernamiljön från ön Skopelos, där MAMMA MIA! filmades, har återskapats. Tillsammans med personal, musiker och artister skapar vi en fest som sent ska glömmas! Ingen kväll är den andra lik och ingen vet hur det ska sluta. Det beror helt enkelt på var ABBAs låtar tar oss!

Vår Stockholmsresa bjuder även på en guidad stadsrundtur och det finns dessutom möjlighet att följa med till ABBA The Museum.

Avresa från Skåne.

Status:
Fullt

Ingår & tillägg

I priset ingår

 • Guide
 • Whispers
 • Resa med helturistbuss
 • Logi i 2-bäddsrum m dusch/WC (2 nätter i Stockholm)
 • 2 frukostar
 • Guidad stadsrundtur i Stockholm
 • Biljett till Mamma Mia! The Party inkl middag (medelhavsmeny)

Tillägg

 • Enkelrum 950 kr
 • Avbeställningsskydd 400 kr
 • ABBA The Museum 215 kr

Dagsprogram

Dag 1 Malmö-Stockholm
Vi lämnar på morgonen Skåne och tar oss i rask takt norrut. Längs med Vätternleden passar vi på att göra lunchpaus. På eftermiddagen nalkas vi så Stockholm, där vi ska övernatta på centralt belägna Scandic Norra Bantorget på Norrmalm. Härifrån har vi nära till både affärer och nöjen. Middag på egen hand. Ca 63 mil från Malmö.

Dag 2 Stockholm med Mamma Mia! The Party
Efter frukost ”möter” vi under en guidad rundtur med buss några av Stockholms berömda kvarter och attraktioner – Gamla stan, Söder, Djurgården, mm. Det finns även möjlighet att följa med till ABBA The Museum, som lockar med flera spännande och interaktiva upplevelser samt massor med minnen och originalföremål förknippade med Skandinaviens framgångsrikaste grupp genom tiderna. Museet inkluderar även Swedish Music Hall of Fame, där den svenska populärmusiken och dess rika historia får fullt spelrum. Kanske föredrar du shopping och egna strövtåg på stan? Valet är fritt!

På kvällen beger vi oss så till Gröna Lund och Restaurang Tyrol, som har byggts om och förvandlats till en grekisk taverna! Exekutiv producent är ingen mindre än Björn Ulvaeus. Vi kliver rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story som tar vid där filmen slutade! Framför oss ligger en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo! En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Festligheterna varar i ca fyra timmar och därefter tar oss bussen åter till hotellet.

Dag 3 Stockholm-Hemorten
Efter en gedigen frukost tar vi åter plats i bussen. Med paus för fika och lunch går färden under dagen mot Skåne. Som ”Stockholmsexperter” kommer vi vid åttatiden åter till Malmö. Ca 63 mil till Malmö.

Kommentarer

2016

Jättetrevlig resa, trevligt folk och mammamia var jättebra! (Guiden Marianne) Rolig, påläst = toppen. Betyg resan 5. guiden 5 /Anonym

(Guiden Marianne) Mycket kunnig och trevlig. Hade en härlig humor....ett plus att hon påminde om Ulla Skog. Betyg resan 5, guiden 5 /Annika Fransson

Karta

Hotell

Scandic Norra Bantorget, Stockholm

Scandic Norra Bantorget, Stockholm

Hotell Scandic Norra Bantorget ligger i centrala Stockholm med närhet till shopping, kultur och nöjen...
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Regnskogfondet logo
 • SRF logo