Skip to main content
Resor rika på innehåll med guide. Låt livet blomma...

Stockholm musik & teater - Såsom i himmelen, Mitt Sanna Jag, Glada Änkan

Pris från:
3 650:-
Dagar:3
Guide, whispers, resa med helturistbuss, logi 1 2-bäddsrum med dusch/WC (2 nätter i Stockholm), 1 middag (dag 1), 2 frukostar, guidad stadsrundtur i Stockholm.
Transportsätt:Buss
Boka resa

Succémusikalen Så som i himmelen, som bygger på en av svensk filmhistorias mest älskade filmer, fortsätter på Oscarsteatern i vår! Kay Pollaks hyllade film sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio! I musikal-versionen med musik av Fredrik Kempe ser vi stora namn som bl a Philip Jalmelid, Malena Ernman, Morgan Alling och Anders Ekborg i huvudrollerna.

Vi har även biljetter till Mitt Sanna Jag, en show/hitkavalkad med Sanna Nielsen som även inkluderar en 2-rättersmiddag.

På vår resa 18/4 (påsk) ser vi den rosade operetten Glada Änkan på Kungliga Operan.

Avresa från Skåne.

Sök resa

Ingår & tillägg

I grundpriset ingår

 • Guide
 • Whispers
 • Resa med helturistbuss
 • Logi i 2-bäddsrum m dusch/WC (2 nätter i Stockholm)
 • 1 middag (dag 1)
 • 2 frukostar
 • Guidad stadsrundtur i Stockholm

Biljetter

 • Så som i himmelen 1/3  825 kr
 • Mitt Sanna Jag, Sanna Nielsen 1/3  1.340 kr
 • Glada Änkan 18/4  675 kr

Tillägg

 • Enkelrum 850 kr
 • Avbeställningsskydd 400 kr

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten-Stockholm & musikal
Tidig morgon lämnar vi Skåne och tar oss i rask takt norrut. Längs med Vätternleden passar vi på att göra lunchpaus. På eftermiddagen nalkas vi så Stockholm, där vi ska övernatta på centrala, 4-stjärniga Scandic Norra Bantorget. Härifrån har vi nära till både affärer och nöjen. Efter en 2-rättersmiddag på hotellet beger vi oss till Oscarsteatern för att se succémusikalen "Så som i himmelen" (avg 1/3), som börjar kl 19:30. Filmen som musikalen bygger på fick 8 Guldbaggenomineringar och en Oscarsnominering för Bästa Utländska film. Ca 63 mil från Malmö.

Dag 2 Stadsrundtur & musikshow/operett
Efter frukost ”möter” vi under en guidad rundtur med buss några av Stockholms berömda kvarter och attraktioner – Gamla stan, Söder, Djurgården, mm. Därefter ges det tid för egna strövtåg och shopping. Kanske gör du ett besök på ABBA The Museum (250 kr), som lockar med flera spännande och interaktiva upplevelser samt massor med minnen och originalföremål förknippade med Skandinaviens framgångsrikaste grupp genom tiderna.

På eftermiddagen beger vi oss så i samlad trupp till Hamburger Börs för att njuta av Sanna Nielsens show "Mitt Sanna Jag" (avg 1/3). Väl på plats serveras vi en 2-rätters middag och därefter väntar en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sannas musikaliska förebilder, så som Fleetwood Mac, Dionne Warwick, Michael Jackson m fl. Självklart får vi även höra flera av hennes egna hits. En stor ensemble och några av Sveriges främsta musiker medverkar och bidrar till den sprudlande showen.

På resan i april (18/4 påsk) beger vi oss istället till Kungliga Operan för att se Henrik Dorsins och Ole Anders Tandbergs fria bearbetning av Franz Léhars berömda operett "Glada Änkan", som hade urpremiär 1905. I rollerna ser vi bl a hovsångerskan Elin Rombo och den engelse barytonen Jeremy Carpenter. Under dagen (19/4) får vi även en guidad rundvisning på Kungliga Dramatiska Teatern (Dramaten), Sveriges nationalscen, som grundades  år 1788 av Gustav III.

Dag 3 Stockholm-Hemorten
Med paus för fika och lunch går färden under dagen mot Skåne. En festlig och innehållsrik helg som bjudit på många höjdpunkter går mot sitt slut; vid åttatiden räknar vi med att vara åter i Malmö. Ca 63 mil till Malmö.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
1/3BussStockholm - musik & teater, 3 d
Guide: Marianne Andersson
Mer än 83 650:-BokaMer information
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
18/4BussStockholm med Glada änkan, 3 d
Guide: Marianne Andersson
Mer än 83 920:-BokaMer information

Resekalender

5/2Jokkmokks vintermarknad (fr Göteborg), 4 dfrån 11 495:-
5/2Jokkmokks vintermarknad (fr Malmö), 4 dfrån 11 495:-
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Regnskogfondet logo
 • SRF logo