Om oss

JÖRNS Resor startades i Skåne av Jörn Nielsen i början på 1970-talet. Jörn var dansk och hans kärlek till Sverige gjorde att han arrangerade resor för danskar till Sverige. Snart gick bussarna även i motsatt riktning och sedan dess har det rullat på. Idag är JÖRNS en väl etablerad arrangör av uppskattade resor till många olika spännande destinationer. På många av våra resor flyger vi till destinationen och där väntar guide och buss, men vi arrangerar också bussresor till resmål i Sverige, i Norden och ut i Europa.

På våra resor har vi alltid en kunnig och engagerad guide. Våra resor är fulla av upplevelser och på destinationens sida kan du lätt se allt som ingår i resans pris. På nästan alla av våra resor har vi med whispers (hörsnäckor) för att du som resenär ska höra och därmed uppleva mer av resan. JÖRNS anstränger sig för att din semesterresa skall bli en oförglömlig upplevelse. Navigera runt på vår hemsida och upptäck våra intressanta och spännande resor.

Vi har två kontor, i Malmö och i Rollsbo, Kungälv (strax norr om Göteborg). På våra flygresor flyger vi från Kastrup, Landvetter och Arlanda. På vissa destinationer flyger vi även från Luleå, Umeå och Oslo. Det blir en härlig blandning av resenärer från olika delar av Sverige. På bussresorna startar många av vår resor på västkusten men några resor avgår endast från Skåne. På destinationens sida ser du var bussen startar. 

Vi har en stor lojal och trogen krets av återkommande resenärer men kan också glädjas av att många nya resenärer har hittat till oss. Våga prova oss du med och bli en nöjd JÖRNS-gäst!

VD har ordet

"Att sköta sig är att se till att man hinner med det roliga"

Margaretha Krook (1925-2001)

Att sköta sig är att se till att man hinner med det roliga - ett fyndigt citat av härliga Margaretha Krook. Visst mår vi bättre av att ha roligt, men vad tycker vi är roligt? För min del tycker jag att resa är något av det bästa som finns. Det får mig att må bra och det ger glädje både före, under och efter resan. Det varar länge...

Nöjda kunder får oss att må bra
För oss som jobbar på JÖRNS är det viktigt att vi har nöjda kunder. Då är det mycket roligare att jobba oavsett om man jobbar på kontoret eller som guide. Det får oss att må bra och ger en känsla av stolthet över det vi gör.

Vi är mycket noggranna med kvaliteten och vi mäter den. Är det något som dippar kvalitetsmässigt så åtgärdar vi det. Resor du med oss kan du känna dig trygg med att du blir nöjd!

JÖRNS ambition
Vår ambition är att erbjuda upplevelserika resor med kunniga och engagerade guider, där hjärta och omtanke spelar en stor roll. Våra guider är på många sätt fantastiska och har mycket att förmedla. Därför har vi whispers – så att du hör allt vad guiden säger (läs mer om whispers).

På våra resor träffar du inte bara våra omtyckta guider utan också intressanta medresenärer som delar dina intressen. Det ger en bra känsla i gruppen och kanske  nya bekantskaper! Gemensamt för våra resor är att det mesta är inkluderat i priset. Du kan luta dig tillbaka och bara njuta av resan. Vår strävan är att ha de allra nöjdaste resenärerna!

Ett poäng för varje krona!
Har du rest med oss under 2016? I så fall har du tjänat ihop poäng som du kan använda på nästa resa med JÖRNS. Med 10.000 poäng får du 500:- att använda som rabatt på en resa. Det känns bra för oss att ge återbäring till våra återkommande kunder!

Vi värnar om miljön!
Vi fortsätter vårt samarbete med Regnskogsfondet (läs mer om Regnskogsfondet) för att reducera det globala koldioxidutsläppet. För varje gång du reser med oss räddar du 2000 m² med regnskog i ett helt år. Under 2016 har vi räddat regnskog som motsvarar ungefär 2.000 fotbollsplaner!

Ha roligt, må bra och res med JÖRNS! Jag hoppas att katalogen ger dig lust och inspiration att resa med oss.

ÅSE BJURSTAM
VD JÖRNS
ase@jorns.se

Vi på JÖRNS

Våra kontor

Kontoret Kungälv

Bultgatan 40 A, 442 40 KUNGÄLV  - fr o m 2017-06-01.

Öppettider
Vardagar kl 10.00 - 16.00. Lunchstängt kl 12.30-13.30.

Ring kontoret
0303-139 00
031-139 333
0770-787 000 

E-post
Via Kontakt

Jourtelefon
0707-784 787 - vid akuta ärenden efter kontorstid

Kontoret Malmö

Regementsgatan 20, 211 42 MALMÖ    

Öppettider
Vardagar kl 09.00 - 17.00.

Ring kontoret
0770-787 000
040-787 00
042-281 700
044-218 500

Fax
040-798 00

E-post
Via Kontakt

Jourtelefon
0707-784 787 - vid akuta ärenden efter kontorstid

Ägare

JÖRNS Resor AB ägs av

Åse Bjurstam, 25 %
Ulrika Ottergren Ståhl, 25 %
Höglandets Invest AB, 50 %

Medlem

JÖRNS Resor är medlem i Svenska Resebyråföreningen, SRF.

Di Gasell

JÖRNS RESOR AB - ett av Sveriges Gasellföretag 2014. Det är en utmärkelse som vi är väldigt glada för. Vi tackar alla våra resenärer som reser med oss och som uppskattar våra resor och guider och som rekommenderar oss till sina vänner!

Det är Dagens Industri som utser Gasellerna - de snabbast växande företagen i Sverige. Det är alltid företagets fyra senaste årsredovisningar som ligger till grund för Gasellundersökningen.

Ett Gasellföretag har

  • omsatt minst 10 miljoner kronor det senaste räkenskapsåret
  • minst 10 anställda
  • minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
  • under samma period minst fördubblat sin omsättning och ökat den varje år
  • ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren
  • vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  • sunda finanser
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Regnskogfondet logo
  • SRF logo