Skip to main content
Resor rika på innehåll med guide. Låt livet blomma...

Om oss

JÖRNS Resor startades i Skåne av Jörn Nielsen i början på 1970-talet. Jörn var dansk och hans kärlek till Sverige gjorde att han arrangerade resor för danskar till Sverige. Snart gick bussarna även i motsatt riktning och sedan dess har det rullat på. Idag är JÖRNS en väl etablerad arrangör av uppskattade resor till många olika spännande destinationer. På många av våra resor flyger vi till destinationen och där väntar guide och buss, men vi arrangerar också bussresor till resmål i Sverige, i Norden och ut i Europa.

På våra resor har vi alltid en kunnig och engagerad guide. Våra resor är fulla av upplevelser och på destinationens sida kan du lätt se allt som ingår i resans pris. På nästan alla av våra resor har vi med whispers (hörsnäckor) för att du som resenär ska höra och därmed uppleva mer av resan. JÖRNS anstränger sig för att din semesterresa skall bli en oförglömlig upplevelse. Navigera runt på vår hemsida och upptäck våra intressanta och spännande resor.

Vi har två kontor, i Malmö och i Rollsbo, Kungälv (strax norr om Göteborg). På våra flygresor flyger vi från Kastrup, Landvetter och Arlanda. På vissa destinationer flyger vi även från Luleå, Umeå och Oslo. Det blir en härlig blandning av resenärer från olika delar av Sverige. På bussresorna startar många av vår resor på västkusten men några resor avgår endast från Skåne. På destinationens sida ser du var bussen startar. 

Vi har en stor lojal och trogen krets av återkommande resenärer men kan också glädjas av att många nya resenärer har hittat till oss. Våga prova oss du med och bli en nöjd JÖRNS-gäst!

Sök resa

VD har ordet

"Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv!"

Okänd

Ibland känns den ena dagen den andra lik... men varför inte låta JÖRNS RESOR fylla några dagar av ditt liv med liv - kom och res med oss! Vi lovar att de dagarna blir både minnesvärda och livfulla!

Våra resor sprudlar av upplevelser och innehåll och är inget för den ”lata” turisten. Våra omtyckta guider förhöjer resan ytterligare genom sitt engagemang och kunnande. Med våra whispers hör du allt vad guiden har att säga och du kan tillgodogöra dig resan fullt ut. Med en kundnöjdhet på 4,65 på en skala 1-5 så känner vi att - JA, du får valuta för pengarna när du reser med JÖRNS RESOR!

Våga resa ensam
Visst har vi resenärer som reser ensamma, men jag tror att det finns många som väljer bort resandet på grund av att de inte har en reskamrat. Gör inte det! På våra resor är vi inte ensamma - vi gör saker tillsammans! Se det i stället som en möjlighet till nya  upplevelser och att träffa nya människor. På resan får man inte bara minnen för livet, man kan få vänner för livet!

Tyvärr får man betala enkelrumstillägg när man reser ensam. Med tiden kanske detta kommer att ändras, men så ligger det till idag. När vi beräknar våra tillägg för enkelrum kan det vara bra att känna till att vi bara tar ut den kostnad som hotellet tar ut av oss, inget mer. Vi vill att så många som möjligt har råd att resa ensamma.

Våra resenärer
Vi har en härlig blandning av resenärer som kommer från hela vårt avlånga land. Vi reser från Arlanda, Landvetter och Kastrup. Vi strävar efter att det ska blir så bra som möjligt från samtliga flygplatser. Där logistiken för resan fungerar och där det finns möjlighet till direktflyg, väljer vi detta i första hand. Från Landvetter, som är den minsta flygplatsen, är tyvärr urvalet begränsat med direktflyg.

Ett poäng för varje krona!
Har du rest med oss under 2016-2017? I så fall har du tjänat ihop poäng som du kan använda på nästa resa med JÖRNS. Med 10.000 poäng får du 500:- att använda som rabatt på en resa. Det känns bra för oss att ge återbäring till våra återkommande kunder!

Vi värnar om miljön!
Vi fortsätter vårt samarbete med Regnskogsfondet för att reducera det globala koldioxidutsläppet. För varje gång du reser med oss räddar du 2000 m² med regnskog i ett helt år. Under 2017 har vi räddat regnskog som motsvarar en yta av drygt 27 Vatikanstater!

Jag hoppas att broschyren ger dig lust och inspiration att resa med oss. Lägg några av dina dagar i JÖRNS händer och låt oss fylla dem med liv! Du blir inte besviken.

ÅSE BJURSTAM
VD JÖRNS
ase@jorns.se

Vi på JÖRNS

Våra kontor

Kontoret Kungälv

Bultgatan 40 A, 442 40 KUNGÄLV 

Öppettider
Vardagar kl 10.00 - 16.00. Lunchstängt kl 12.30-13.30.

Ring kontoret
0303-139 00
031-139 333
0770-787 000 

E-post
Via Kontakt

Jourtelefon
0707-784 787 - vid akuta ärenden efter kontorstid

Kontoret Malmö

Östra Rönneholmsvägen 7, 211 47 MALMÖ (Öresund City Kontorshotell), ett stenkast från Malmö Opera.   

OBS! Begränsade öppettider - ring innan för att vara säker på att det finns någon på plats.

Ring kontoret
0770-787 000
040-787 00

E-post
Via Kontakt

Jourtelefon
0707-784 787 - vid akuta ärenden efter kontorstid

Ägare

JÖRNS Resor AB ägs av

Åse Bjurstam, 25 %
Ulrika Ottergren Ståhl, 25 %
Höglandets Invest AB, 50 %

Medlem

JÖRNS Resor är medlem i Svenska Resebyråföreningen, SRF.

Di Gasell

JÖRNS RESOR AB - ett av Sveriges Gasellföretag 2014. Det är en utmärkelse som vi är väldigt glada för. Vi tackar alla våra resenärer som reser med oss och som uppskattar våra resor och guider och som rekommenderar oss till sina vänner!

Det är Dagens Industri som utser Gasellerna - de snabbast växande företagen i Sverige. Det är alltid företagets fyra senaste årsredovisningar som ligger till grund för Gasellundersökningen.

Ett Gasellföretag har

  • omsatt minst 10 miljoner kronor det senaste räkenskapsåret
  • minst 10 anställda
  • minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
  • under samma period minst fördubblat sin omsättning och ökat den varje år
  • ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren
  • vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  • sunda finanser

Resekalender

20/12Costa Tropical - julfirande 1 (fr Göteborg), 8 dfrån 12 295:-
20/12Costa Tropical - julfirande 1 (fr Köpenhamn), 8 dfrån 12 295:-
20/12Costa Tropical - julfirande 1 (fr Stockholm), 8 dfrån 12 295:-
20/12Costa Tropical - julfirande (fr Göteborg), 8 dfrån 12 295:-
20/12Costa Tropical - julfirande (fr Köpenhamn), 8 dfrån 12 295:-
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Regnskogfondet logo
  • SRF logo