Skip to main content

Om oss

JÖRNS Resor startades i Skåne av Jörn Nielsen i början på 1970-talet. Jörn var dansk och hans kärlek till Sverige gjorde att han arrangerade resor för danskar till Sverige. Snart gick bussarna även i motsatt riktning och sedan dess har det rullat på. Idag är JÖRNS en väl etablerad arrangör av uppskattade resor till många olika spännande destinationer. På många av våra resor flyger vi till destinationen och där väntar guide och buss, men vi arrangerar också bussresor till resmål i Sverige, i Norden och ut i Europa.

På våra resor har vi alltid en kunnig och engagerad guide. Våra resor är fulla av upplevelser och på destinationens sida kan du lätt se allt som ingår i resans pris. På nästan alla av våra resor har vi med whispers (hörsnäckor) för att du som resenär ska höra och därmed uppleva mer av resan. JÖRNS anstränger sig för att din semesterresa skall bli en oförglömlig upplevelse. Navigera runt på vår hemsida och upptäck våra intressanta och spännande resor.

Vi har två kontor, i Malmö och i Rollsbo, Kungälv (strax norr om Göteborg). På våra flygresor flyger vi från Kastrup, Landvetter och Arlanda. På vissa destinationer flyger vi även från Luleå, Umeå och Oslo. Det blir en härlig blandning av resenärer från olika delar av Sverige. På bussresorna startar många av vår resor på västkusten men några resor avgår endast från Skåne. På destinationens sida ser du var bussen startar. 

Vi har en stor lojal och trogen krets av återkommande resenärer men kan också glädjas av att många nya resenärer har hittat till oss. Våga prova oss du med och bli en nöjd JÖRNS-gäst!

Sök resa

VD har ordet

"Resor är det bästa sättet att utbilda sig på egen hand."

Karl Julius Weber (1767-1832)

Jag har tagit med mina barn på några av våra resor och det är fantastiskt vad de lär sig. Flera år senare kan de prata om mosaiken i den romerska villan på Sicilien, vulkanutbrottet i Pompeji eller glaciären i Kaprun. På våra resor kommer man alltid hem med nya kunskaper. Våra fantastiska guider tar dig med på en kunskapsresa där du får höra språket, känna dofterna och förstå historien på ett helt annat sätt än med en bok eller TV. Man är aldrig för gammal för att lära!

Vi har inga resor för den "lata" turisten. Vi kryddar resorna ordentligt med mängder av upplevelser och intryck. Eftersom vi har whispers på alla resor hör du allt vad guiden har att säga och du kan verkligen tillgodogöra dig resan fullt ut.

Kvalitet i fokus
Vår strävan är inte att göra resor till ett så billigt pris som möjligt. Vi vill göra bra resor som genererar nöjda och återkommande kunder. Som konsument kan det vara svårt att jämföra innehållet i resan, men man brukar få det man betalar för. För många är det naturligt att en lunch på stan kan variera i pris ganska mycket beroende på råvaror, läge, servicenivå osv. Det är likadant med en resa. En resa innehåller dessutom så mycket mer än en lunch.

I våra resor ingår det mesta och vi har genomgående en god kvalitet på alla delar såsom hotell, guider, transport, mat och upplevelser. Med en kundnöjdhet på 4,65 (på en skala 1-5) så vill jag påstå att vi levererar otroligt nöjda kunder, men också att man får valuta för pengarna hos JÖRNS!

Ett poäng för varje krona!
Har du rest med oss på sistone? I så fall har du tjänat ihop poäng som du kan använda på nästa resa med JÖRNS. Med 10.000 poäng får du 500:- att använda som rabatt på en resa. Det känns bra för oss att ge återbäring till våra återkommande kunder!

Vi värnar om miljön!
Vi fortsätter vårt samarbete med Regnskogsfondet för att reducera det globala koldioxidutsläppet. För varje gång du reser med oss räddar du 2000 m² med regnskog i ett helt år. Under 2018 har vi räddat regnskog som motsvarar en yta av drygt 2.750 Globen Arenor.

ÅSE BJURSTAM
VD JÖRNS
ase@jorns.se

Vi på JÖRNS

Våra kontor

Kontoret Kungälv

Bultgatan 40 A, 442 40 KUNGÄLV 

Öppettider
Vardagar kl 10.00 - 16.00. Lunchstängt kl 12.30-13.30.

Ring kontoret
0303-139 00
031-139 333
0770-787 000 

E-post
Via Kontakt

Jourtelefon
0707-784 787 - vid akuta ärenden efter kontorstid

Kontoret Malmö

Östra Rönneholmsvägen 7, 211 47 MALMÖ (Öresund City Kontorshotell), ett stenkast från Malmö Opera.   

OBS! Begränsade öppettider - ring innan för att vara säker på att det finns någon på plats.

Ring kontoret
0770-787 000
040-787 00

E-post
Via Kontakt

Jourtelefon
0707-784 787 - vid akuta ärenden efter kontorstid

Ägare

JÖRNS Resor AB ägs av

Åse Bjurstam, 25 %
Ulrika Ottergren Ståhl, 25 %
Höglandets Invest AB, 50 %

Medlem

JÖRNS Resor är medlem i Svenska Resebyråföreningen, SRF.

Resekalender

29/3Oslo Opera - 'Rosenkavaljeren', 3 dfrån 4 245:-
29/3Wien i vårskrud (fr Göteborg), 4 dfrån 10 995:-
29/3Wien i vårskrud (fr Köpenhamn), 4 dfrån 10 995:-
29/3Wien i vårskrud (fr Stockholm), 4 dfrån 10 995:-
31/3Mallorca - lyxigt & genuint (fr Göteborg), 7 dfrån 14 995:-
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Regnskogfondet logo
  • SRF logo