Skip to main content

Om oss

Anneli Persson

Åse Bjurstam

Emelie Andersson

Sandra Martinsson

JÖRNS Resor - ett namn med gott renommé

JÖRNS Resor startades i Skåne av Jörn Nielsen i början på 1970-talet. Jörn var dansk och hans kärlek till Sverige gjorde att han arrangerade resor för danskar till Sverige. Snart gick bussarna även i motsatt riktning och sedan dess har det rullat på. Idag är JÖRNS en väl etablerad arrangör av uppskattade resor till många olika spännande destinationer. På många av våra resor flyger vi till destinationen och där väntar guide och buss, men vi arrangerar också bussresor till resmål i Sverige, i Norden och ut i Europa.

Med JÖRNS får du en oförglömlig upplevelse

På våra resor har vi alltid en kunnig och engagerad guide. Våra resor är fulla av upplevelser och på destinationens sida kan du lätt se allt som ingår i resans pris. På alla av våra resor har vi med whispers (hörsnäckor) för att du som resenär ska höra och därmed uppleva mer av resan. JÖRNS anstränger sig för att din semesterresa skall bli en oförglömlig upplevelse. Navigera runt på vår hemsida och upptäck våra intressanta och spännande resor.

Var kan du ansluta en JÖRNS-resa?

På våra flygresor flyger vi från Kastrup, Landvetter och Arlanda. På vissa destinationer flyger vi även från Luleå, Umeå och Oslo. Det blir en härlig blandning av resenärer från olika delar av Sverige. På bussresorna startar många av vår resor på västkusten men några resor avgår endast från Skåne. På destinationens sida ser du var bussen startar.  Bor du inte nära en anslutningsplats? Utnyttja vårt generösa hotellerbjudande i samband med resa.

JÖRNS Kundklubb

I samband med våra katalogresor får du automatiskt poäng i JÖRNS Kundklubb. Kundklubben är mycket generös och motsvarar en rabatt på 5% som kan hämtas ut i jämna 500:-.

Upplevelser tillsammans med likasinnade

Vi har en stor lojal och trogen krets av återkommande resenärer men kan också glädjas av att många nya resenärer har hittat till oss. Våga prova oss du med och bli en nöjd JÖRNS-gäst!

Resegaranti

JÖRNS Resor har ställt resegaranti på 14.950.000:- (2019) till Kammarkollegiet i enlighet med paketreselagen. Resegarantin är ett ekonomiskt skydd för resenärer om en resa ställs in eller avbryts. Ersättningen ska täcka det som resenären har betalt för resan och kostnader för eventuell hemresa. Resegarantin garanterar resenärernas trygghet!

Sök resa

VD har ordet

"Resor är det bästa sättet att utbilda sig på egen hand."

Karl Julius Weber (1767-1832)

Jag har tagit med mina barn på några av våra resor och det är fantastiskt vad de lär sig. Flera år senare kan de prata om mosaiken i den romerska villan på Sicilien, vulkanutbrottet i Pompeji eller glaciären i Kaprun. På våra resor kommer man alltid hem med nya kunskaper. Våra fantastiska guider tar dig med på en kunskapsresa där du får höra språket, känna dofterna och förstå historien på ett helt annat sätt än med en bok eller TV. Man är aldrig för gammal för att lära!

Vi har inga resor för den "lata" turisten. Vi kryddar resorna ordentligt med mängder av upplevelser och intryck. Eftersom vi har whispers på alla resor hör du allt vad guiden har att säga och du kan verkligen tillgodogöra dig resan fullt ut.

Kvalitet i fokus
Vår strävan är inte att göra resor till ett så billigt pris som möjligt. Vi vill göra bra resor som genererar nöjda och återkommande kunder. Som konsument kan det vara svårt att jämföra innehållet i resan, men man brukar få det man betalar för. För många är det naturligt att en lunch på stan kan variera i pris ganska mycket beroende på råvaror, läge, servicenivå osv. Det är likadant med en resa. En resa innehåller dessutom så mycket mer än en lunch.

I våra resor ingår det mesta och vi har genomgående en god kvalitet på alla delar såsom hotell, guider, transport, mat och upplevelser. Med en kundnöjdhet på 4,65 (på en skala 1-5) så vill jag påstå att vi levererar otroligt nöjda kunder, men också att man får valuta för pengarna hos JÖRNS!

Vi på JÖRNS

Vårt kontor

Vårt kontor

Bultgatan 40 A, 442 40 KUNGÄLV 

Öppettider
P g a Corona varierar våra besökstider. Våra telefoner är däremot öppna:
Mån-tors     09:00-13:00

 

Ring kontoret
0303-139 00
0770-787 000 

E-post
Via Kontakt

Jourtelefon
0707-784 787 - vid akuta ärenden efter kontorstid

Vi har från den 1 juli 2020 flyttat all vår verksamhet till kontoret i Kungälv.

 

 

 

 

 

Ägare

JÖRNS Resor är det personliga svenska företaget och ägs av:

Åse Bjurstam, 25 %
Ulrika Ottergren Ståhl, 25 %
Höglandets Invest AB, 50 %

Medlem

Att vara medlem i branschorganisationer tycker vi är en kvalitetstämpel och gör att du som resenär kan känna dig trygg.  JÖRNS Resor är medlem i:

SRF - Svenska Resebyråföreningen

SRF företräder nästan 300 svenska reseföretag. Alla medlemmar förbinder sig att följa SRF:s uppförandekod, stadgar och andra riktlinjer samt att följa beslut fattade i Allmänna reklamationsnämnden och UD:s reserekommendationer.

Svenska Turistbussföretagen                            

Svenska Turistbussföretagen arbetar för branschens utveckling och med opinionsbildning såväl nationellt som internationellt och är medlemmar av RDA, EACT och Visita.

 

Resekalender
2/4Påsk på Schloss Wedendorf, 4 dfrån 5 495:-
13/4Holland med blomstertåget (endast fr Skåne), 6 dfrån 8 995:-
15/4Apulien (fr Göteborg), 8 dfrån 16 795:-
15/4Apulien (fr Köpenhamn), 8 dfrån 16 795:-
15/4Apulien (fr Stockholm), 8 dfrån 16 795:-
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Regnskogfondet logo
  • SRF logo