Skip to main content
Resor rika på innehåll med guide. Låt livet blomma...

Flyg

JÖRNS flygresor med stort innehåll, hög kvalitet och kunnig guide. Rundresor, storstadsresor, storhelgsresor. Resor i Norden, Europa och övriga världen. Buss på destinationen. "Flyg till destination, buss på plats" - JÖRNS flygresor med stort innehåll, hög kvalitet och kunnig guide. Rund...

Buss

JÖRNS bussresor med kunnig guide och chaufför tar dig tryggt ut på resan. Innehållsrika resor med hög kvalitet i Sverige, Norden och Europa. JÖRNS bussresor med kunnig guide och chaufför tar dig tryggt ut på resan. Innehållsrika resor med hög kvalitet i Sverige, Norden och Europa...

Long stay

Resor long stay till Spanien och Italien är ett trevligt avbrott under höst och vinter. Tre veckor på Costa Tropical på spanska sydkusten eller en italiensk odyssé på Sicilien med avslut i Rom.

Musik & Teater

Boka Jörns Bussresor till eller övriga teaterresor och musikresor med Buss.

Upplevelser med JÖRNS Resor

Visst är det härligt att resa och få nya upplevelser! Reser du med JÖRNS kan du känna dig trygg med att du får upplevelserika resor med kunniga och engagerade guider, där hjärta och omtanke spelar en stor roll. Våra resor går med flyg och med buss, men oavsett vilket transportmedel som används är det resor som sprudlar av upplevelser och är inget för den ”lata” turisten.

Våra guider är på många sätt fantastiska och har mycket att förmedla. Därför har vi whispers på alla våra resor, så att du hör allt vad guiden säger, utan att behöva trängas. Med whispers kan du tillgodogöra dig resan fullt ut.

Vår målsättning är att ha de allra nöjdaste kunderna. Med en kundnöjdhet på 4,65 på en skala 1-5 känner vi att vi ger dig en bra produkt som du kommer att bli nöjd med. Genom vår generösa kundbonus gynnas du som rest med oss tidigare.

Vi samarbetar med Regnskogsfondet för att reducera det globala koldioxidutsläppet.

Sök resa

Resekalender

5/2Jokkmokks vintermarknad (fr Göteborg), 4 dfrån 11 495:-
5/2Jokkmokks vintermarknad (fr Malmö), 4 dfrån 11 495:-
5/2Jokkmokks vintermarknad (fr Stockholm), 4 dfrån 11 495:-
5/2Jokkmokks vintermarknad avg 2 (fr Göteborg), 4 dfrån 12 295:-
5/2Jokkmokks vintermarknad avg 2 (fr Malmö), 4 dfrån 12 295:-
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Regnskogfondet logo
  • SRF logo